Dansktop Prisen 2018

DANSKTOP PRISEN 2018 BLIVER ET KÆMPE 50-ÅRS JUBILÆUMSSHOW
Dansktoppen bliver ligesom de to foregående år hyldet ved et forrygende awardshow i Jyske Bank Boxen, præsenteret af Familie Journalen.

DANSKTOP PRISEN 2018 BLIVER ET KÆMPE 50-ÅRS JUBILÆUMSSHOW.
I 2018 er det nemlig 50 år siden, at dansktoppen som hitliste for første gang blev sendt i radioen.

Dansktoppen bliver ligesom de to foregående år hyldet ved et forrygende awardshow i Jyske Bank Boxen præsenteret af Familie Journalen.

Showet, som er skabt for at give branchen og musikgenren den anerkendelse, som den fortjener, hviler på fire ben. Et ben er selve det fornemme show med optræden af et væld af populære kunstnere, et andet er prisoverrækkelserne - og de sidste to ben kan med fordel hoppe i et par dansesko, for de sidder på hver en gæst i salen. Aftenen afrundes med et enormt dansegulv, og rytmen slåes an af livebands.
 
Værterne ved Dansktop Prisen 2018 bliver Keld Heick, Anette Kokholm og Thomas Evers Poulsen. De vil for andet år i træk være med til at gøre aftenen endnu mere festlig!
 
Vi lover, at det bliver et brag af en fest med populære toner fra dansktoppens gyldne år og alle de helt nye hits. Så kridt danseskoene og glæd dig til en uforglemmelig aften.

Fra
kr 1.995,-
50 kr onlinerabat

Der er udsolgt i øjeblikket.

Dansktop Prisen 2018

Afrejse den 14.04.2018
Hjemkomst den 15.04.2018

Dobbeltværelse: kr 1.995,- per person
Enkeltværelse: kr 2.290,- per person

Inkluderet i prisen

  • Busturen
  • Billet i kategori A siddeplads
  • 1 x aftensmad
  • 1 x overnatning
  • 1 x morgenmad