Krakow - Polen

Vi besøger en af de mest interessanter byer i Polen, Krakow. Mange arkitektoniske stilarter er repræsenteret, og byens historie er uudtømmelig.

Vi kan ikke tilbyde plads på denne rejse


Krakow

Syv forrygende dage til storbyen Krakow. Krakow er, efter vores mening, den mest interessante af alle polske byer. Mange arkitektoniske stilarter er repræsenteret, og byens historie er uudtømmelig. Vi beundrer den flotte udsigt over byen og floden Wizla. Herefter er der tid til at opleve Krakow på egen hånd. Denne smukke by har et væld af butikker med varer til yderst fordelagtige priser.

Saltminerne i Wieliczka
Saltminerne menes at være den ældste, stadigt fungerende virksomhed i verden og er Polens største attraktion. På rundgangen ser vi, hvorledes minearbejderne har hugget forskellige figurer, relieffer og kapeller ud i de store saltblokke.

Auschwitz-Birkenau – Schindlers fabrik
Auschwitz-Birkenau er den af de mange koncentrationslejre under Det Tredje Rige, der i dag står som et af de mest tydelige beviser på jødeudryddelser og forbrydelser mod menneskeheden. Lejren er indrettet som museum.

Derefter til Oscar Schindlers fabrik, der i dag er omdannet til et spænende museum, der beretter om stedets historie mv. Folkloreaften. Under opholdet i Krakow oplever vi en polsk folkloreaften, med musik og underholdning samt en god traditionel polsk middag.

Der er ingen planlagte afgange