Ø & hav - miniferie på Agersø

SUPER MINI-FERIE TILBUD!
Kom og besøg Agersø – en naturperle midt i hjertet af Danmark.
Tag hele familien med ombord på færgen og få frisk luft i håret.

Vi kan ikke tilbyde plads på denne rejseMan behøver såmænd ikke tage så langt væk – kun ca. 1,5 times kørsel fra København for at opleve en helt anden verden. Øen Agersø ligger ud for Stigsnæs på Vestsjælland, og nås med en færgetur på Knapt et kvarters tid. Agersø tilbyder en afvekslende natur og skønne strande med højt til himlen. I vil
blive mødt af en familievenlig ø med alt inden for et par armes rækkevidde!

Nærmest i det øjeblik foden sættes på øen, falder pulsen automatisk og tempoet sættes fuldstændigt ned. Smid uret langt væk, træk stikket helt ud, få følelsen af at leve i nuet og opnå den kvalitetstid
sammen som familien, som sukkes efter i hverdagen!

Vi tilbyder en afvekslende miniferie på 3 dage og 2 nætter, der både indeholder planlagte aktiviteter og
tid på egen hånd. Agersø Købmand ligger lige overfor Naturcentret og de kan levere alt til alle måltider,
så man behøver ikke medbringe mad hjemmefra. Alternativt har øen et varieret udvalg af spisesteder
med plads til børnefamilier og til rimelige priser.

Agersø kendetegnes ved et rigt dyre- og fugleliv, allerede på vej gennem byen vrimler det med mange forskellige småfugle i de gamle haver.
 
Langs kysten lever bl.a. strandskader, digesvaler, rødben, skarv, ryle og man kan være heldig at høre rørdrummens særegne kald i nærheden af vådområderne.
 
Øen er forholdsvis flad, og det højeste punkt er kun på 12 meter. Der er fantastisk udsyn over det kuperede terræn, landbrugsarealer, lavvandede områder og enge. Det kan være en god ide at medbringe lidt læsestof og bruge lidt tid på at sætte navn på de mange forskellige vækster.
 
Der er ingen planlagte afgange