Sydvestjylland

Vesterhav & Vadehav. Oplev Vadehavet - et af verdens ti vigtigste vådområder og med på UNESCOs verdensarvliste


Vi kan ikke tilbyde plads på denne rejse


Esbjerg - Danmarks Energimetropol - summer af energi

Her er smukke naturoplevelser, spændende museer og kunst, hyggeligt bymiljø, masser af butikker, kulturelle arrangementer og festivals, sportsfaciliteter i top, - alt sammen omgivet af den unikke og smukke natur i Nationalpark Vadehavet.

Velkommen til Fanø
Fanø er ø ferie med vesterhav, brede sandstrande og store naturoplevelser. Fanø er rav, drager, sæler, østers, kite-buggy og meget mere. Fanø er ferie for børnefamilien, for naturelskeren, for livsnyderen og for den aktive sportsmand. Fanø er kultur med gallerier og kunstmuseum, med de kulturhistoriske landsbyer Nordby og Sønderho. Fanø er den nordligste ø i Vadehavet og en del af Nationalpark Vadehavet, der er optaget på UNESCO’s Verdensarv liste.

Tirpitz Museum
Skjult under de karakteristiske vestjyske sandbanker ligger det splinternye museum, TIRPITZ.  Det nye museum er udtænkt, bygget og udført som en portal til den jyske vestkysts skatkiste af skjulte historier.

Oplevelser i Ribe
Her er smukke naturoplevelser, spændende museer og kunst, hyggeligt bymiljø, masser af butikker, kulturelle arrangementer og festivals - alt sammen omgivet af den unikke og smukke natur i Nationalpark Vadehavet.
Der er ingen planlagte afgange