Grupper

Vores speciale er grupperejser, med bus, fly og skib - hvor rejsekonsulenter med stor erfaring tilrettelægger grupperejsen - så gruppen blot skal nyde rejsen

Grupperejser - til alle formål

Skal vi skræddersy Jeres næste grupperejse? Lad os arrangerer Jeres kommende grupperejse eller udflugt - hvor der er tænkt på alt i mindste detalje - og alle blot skal nyde grupperejsen eller udflugten, og dens oplevelser og indhold.
Om det er med bus, fly eller skib, har vi tilrettelagt mange grupperejser og udflugter, for foreninger, klubber, virksomheder mv. Vores mange års erfaring kommer gruppen til gode, hvor vi opfylder Jeres ønsker, behov og krav - så netop Jeres grupperejse eller udflugt bliver en succes.

Fra idé til grupperejse. Har I selv en idé til jeres kommende grupperejse eller udflugt? Eller mangler I nye forlag? Lad os starte med en rejsesnak, hvor vi drøfter ambitioner og ønsker. Ved at inspirer hinanden og afstemme gruppens forventninger samt prisniveau, kan vi efterfølgende udarbejde et tilbud og programforslag, som kan præsenteres for hele gruppen.

Udvalgte tilbud

Her finder du en oversigt med udvalgte tilbud på grupperejser - bus, cruise og fly

Grupperejser & udflugter • bus - Mange gode nyheder og tilbud...

Grupperejser & udflugter • bus

Mange gode nyheder og tilbud...

Bus & Gruppe
Grupperejser • fly - Nå rejsemålet på få timer...

Grupperejser • fly

Nå rejsemålet på få timer...

Fly & Gruppe
Grupperejser • cruise - Et hav af oplevelser til søs...

Grupperejser • cruise

Et hav af oplevelser til søs...

Cruise & Gruppe
b