Sprogø • Gruppeture

SPROGØ - GRUPPETURE - 2020

SPROGØ - GRUPPETURE - 2020

Er I en gruppe eller forening, kan vi nu tilbyde Jer en gruppetur til Sprogø - som normalt er en lukket ø. Den guidet tur på Sprogø tager ca. 3 timer, og der er mulighed for frokost før dette besøg, og/eller kaffe & kage efterfølgende.


Pris fra kr. 475,- inkl. bus, kaffe & kage samt guidet besøg på Sprogø

Pris fra kr. 575,- inkl. bus, frokost samt guidet besøg på Sprogø

(priserne er baseret ved min. 50 personer).

Kontakt os venligst, for tilbud på netop den tur der passer til Jeres gruppe.
Ring på 7020 1847, eller send en mail til: rejser@egons.dk


SE HER, HVILKE DATOER VI TILBYDER GRUPPETURE TIL SPROGØ*


  • Onsdag den 17. juni 2020 - UDSOLGT


  • Onsdag den 5. august 2020 - RESERVERET


  • Lørdag den 5. september 2020 - UDSOLGT


  • Onsdag den 16. september 2020 - UDSOLGT


  • Lørdag den 31. oktober 2020 - LEDIG


* Turene tilbydes KUN på nævnte datoer, og sælges kun som "gruppetur" inkl. bustransport og guidet tur på Sprogø samt evt. forplejning.
Der tages forbehold for udsolgte ture, samt Sund & Bælt forbeholder sig ret til at aflyse en tur, såfremt omstændighederne kræver det.


Betingelser for guidede gruppeture til Sprogø:

Varighed: Selve den guidet tur på Sprogø varer ca. 3 timer. Det er ikke muligt at skære i turens omfang, da vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af denne unikke oplevelse. Den guidet tur starter og slutter tæt ved betalingsanlægget ved Halsskov/Korsør.

Antal deltagere: Maks. 54 personer inkl. chauffør og guide, uanset bussens kapacitet.
Senest 2 uger før arrangementet skal Egon's Rejsebureau A/S have besked om det endelige deltagerantal.

Toiletforhold: Der forefindes ingen toiletter på Sprogø, derfor vil der være adgang til toiletet i bussen.

Fyrtårnet: Af sikkerhedsmæssige årsager vil der ikke være adgang til fyrtårnet.

Pigehjemmet: Det er ikke muligt at komme tæt på, endsige ind i, Pigehjemmet.

Forplejning: Det er ikke tilladt at indtage mad på Sprogø. Medbring dog gerne en flaske vand til turen. Det er ikke tilladt at anvende borde/bænke mm. på Sprogø.

Gangbesværede: Turen på Gl. Sprogø er ikke egnet for gangbesværede eller kørestolsbrugere. Alle gæster skal følge guiden på turen til fods, da ophold på Sprogø forudsætter ledsagelse af guide. Guiden sætter tempoet efter den langsomst gående deltager, hvilket kan betyde, at gruppen ikke når hele vejen rundt.

Forsikring: Gennemførelsen af turen sker alene for selskabets/transportørens egen regning og risiko. Arrangøren har således selv det fulde forsikringsansvar for gæsterne, og kan ikke gøre VisitVestsjælland eller ejeren af Sprogø, A/S Storebælt, erstatningsansvarlig for eventuelt opståede skader under opholdet.

Betingelser: Alle gæster i gruppen skal til enhver tid følge guidens anvisninger under opholdet. Egon's Rejsebureau A/S tager forbehold for force majeure og påtager sig intet ansvar for forsinkelser/aflysninger pga. vejrlig, politiske indgreb, trafikale forhold el.lign. Og der kan ikke kræves erstatning eller tilbagebetaling.

Afbestilling: Sund & Bælt samt Egon's Rejsebureau A/S forbeholder sig ret til at aflyse en tur, såfremt omstændighederne kræver det.


b