Medarbejdere

Kontakt Egon's Rejsebureau og få et udforpligtende tilbud på grupperejser, erhvervsrejser, firmarejser, udflugter for grupper og foreninger.

Medarbejdere ved Egon's Rejsebureau

Anne Andersen
Salgs- og rejsekonsulent
Mail: aa@egons.dk
Telefon direkte: +45 58 55 07 84 (Mandag - fredag: kl. 09.30 - 16.30)

Anne har siden 2006 været ansat ved Egon's Rejsebureau. Hun har i sin karriere arbejdet ved andre rejsebureauer, hvilket betyder at Anne har flere års erfaringer i rejsebranchen.
Flybilletter til San Francisco, badeferie i Grækenland, rundrejse i Thailand, krydstogt med MSC, bus- og grupperejser i Europa, så kan du trygt henvende dig til Anne.

Jeg har "sendt" mange  feriegæster til  forskellige rejsemål og destinationer i verden, og sætter en ære i, at alt er efter kundes ønske og behov.

Anne har besøgt mange rejsemål som: Maldiverne, Lissabon, Thailand, Berlin, Stockholm, Oslo, New Zealand, Tallinn, Helsinki mf. Hendes favoritter er mange, men en storbyferie i Lissabon eller Berlin, er Anne altid glad for.

Annette Westerbjerg Johansen
Salgs- og rejsekonsulent
Mail: aw@egons.dk
Telefon direkte: +45 58 55 10 74 (Mandag - fredag: kl. 09.30 - 16.30)
 
Annette er nyeste skud på stammen hos Egons Rejsebureau. Hun har været i rejsebranchen siden 1992 og arbejdet ved andre rejsebureauer, og dermed har Annette flere års erfaring at trække på både hvad angår ferie - og forretningsrejser.
 
Skal du bruge en flybillet til London, Stavanger eller Ouagadougou, kan Annette hjælpe med dette, og har du brug for et hotel eller billeje i forbindelse med rejsen, finder vi også ud af det.
 
Jeg har lavet rigtig mange rejsearrangementer og flybilletter til diverse fjerne afkroge af verden, og synes det er en sjov udfordring at finde den rigtige pris og rejserute for den enkelte rejsende.
 
Annette har besøgt mange rejsemål som: Italien, Kenya, Sydafrika, New York, Brasilien, Ecuador, London, Thailand, Kirgisistan, men skiferie til Canazei står alligevel højst på listen.

Paw Ragner
Salgs- og rejsekonsulent / afdelingsleder
Mail: pr@egons.dk
Telefon direkte: +45 58 55 07 80 (Mandag - fredag: kl. 09.30 - 16.30)

Paw startede ved Egon's Rejsebureau i 2014, og har fra januar 2015 været afdelingsleder i rejsebureauet. Han har været beskæftiget med busrejser, og har været turistbuschauffør samt rejseleder på mange busrejser rundt omkring i Europa. På den måde har Paw set og fået kendskab til store dele af  Europa.
Hvad enten det drejer sig om grupperejser med fly eller bus, busrejser i Europa eller krydstogter i Middelhavet, har Paw flere års erfaring og kendskab til dette.

At sende rejsende på oplevelser i den store verden, og selv komme med råd og idéer fra mine egne rejser, er den bedste service jeg kan give vores kunder - om det gælder en udflugt i Danmark eller et fjernt rejsemål.

Paw rejser meget, da dette er hans største hobby. Han har været gennem de første 80 lufthavne, og besøgt mere end 34 lande i verden. Paw har tabt sit hjerte til Italien, hvor mange af landets øer er besøgt. Ellers har han besøgt følgende rejsemål: Dansk Vestindien, Malta, Marokko, Kap Verde, Azorerne, New York, Riga, Venezuela, London, Færøerne, Nordkap, Helgoland, Cuba, Sofia, Albanien og mange flere.