Besøg Danmarks største Vineri på Frederiksdal Gods
På Frederiksdal Gods producerer man kirsebærvin, som du aldrig har smagt det før. Som de første i verden fremstiller man kirsebærvin efter samme principper, som er brugt i århundredes vinproduktion. Her blander de gamle traditioner, nyfortolker og giver nyt liv til det traditionsrige Stevnskirsebær. kom selv og smag...
Hotel Saxkjøbing
Besøg et hyggeligt hotel med en restaurant med lokale råvarer. Claus Meyer har ejet hotellet siden 2006 og hans madfilosofi gennemsyrer menukortet. Køkkenet laver gastronomi på tårnhøjt niveau og arbejder – i tæt samarbejde med de lokale gårde, fiskere og fødevareproducenter – på at genskabe stoltheden omkring egnens udsøgte råvarer og produkter.
Dette er en tidligere rejse, vi har i øjeblikket ingen fremtidige datoer planlagt.
Er du interesseret i at vide mere om denne eller andre ture, så er du velkommen til at kontakte os.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, tilbud og gode rejsetips direkte i din indbakke.
Tilmeld dig her
Beskrivelse
På nordvest Lolland besøger vi Frederiksdal Gods og oplever Skandinaviens største vineri der fremstiller den velsmagende kirsebærvin. Der fortælles om vores forskellige vine, om de specielle processer og metoder der benyttes, samt man smager og dufter til vinene i tønderne. Frederiksdal Gods er et dansk vinslot med alt, hvad der hører til af atmosfære og stemning, gamle og nye egetræsfade fyldt med vores fantastiske vin. Kirsebærrene er certificerede og kommer alle fra Frederiksdals egne plantager.
Efter besøget kører vi til Hotel Saxkjøbing, hvor der venter en dejlig 2-retters menu, med vægt på gode lokale råvarer og produkter.
Claus Meyer har ejet hotellet siden 2006 og hans madfilosofi gennemsyrer menukortet. Køkkenet laver gastronomi på tårnhøjt niveau og arbejder – i tæt samarbejde med de lokale gårde, fiskere og fødevareproducenter – på at genskabe stoltheden omkring egnens udsøgte råvarer og produkter. Der bliver også mulighed for at handle i gårdbutikken, hvor man købe kvalitetsprodukter fra Lolland-Falster og fra andre passionerede fødevareproducenter fra resten af Danmark. Grøntsager, frugt, kød, chokolade, øl, vin, most og meget andet.
Opsamlingssteder
Smag på Lolland
Sted | Afgang | Hjemkomst |
---|---|---|
Valby Station, Lyshøjgårdsvej v/Taxa | 07:05 | 17:45 |
Rødovre Station | 07:40 | 17:20 |
Glostrup St. v/busserne | 08:00 | 17:00 |
Ølby Station v/Netto | 08:30 | 16:30 |
Tappernøje Rasteplads | 09:00 | 16:00 |